Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Összefoglaló

  • Az Euronorm 2000 Kft. személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjt és kezel.
  • Az Euronorm 2000 Kft. hírlevelet, DM levelet csak külön hozzájárulás esetén küld. Rendszerüzenetet bármikor küldhet.
  • Az Euronorm 2000 Kft. az adatokat a lehető legbiztonságosabban tárolja és kezeli.
  • Az Euronorm 2000 Kft. harmadik félnek személyes adatot csak az érintett hozzájárulásával ad át.
  • Az Euronorm 2000 Kft. bárkinek felvilágosítást ad a róla tárolt adatokról, és az adatok törlését is bármikor kérheti az elérhetőségein.

 

 

1. A NYILATKOZAT CÉLJA

A jelen Nyilatkozat rözíti az Euronorm 2000 Kft. (székhely: 2400 Dunaújváros, Magyar út 41., cégjegyzékszám: 07-09-007318, nyilvántartó hatóság: Fejér Megyei Bíróság Cégbírósága mint cégbíróság, adószám: 12492558-2-07, a továbbiakban: Adatkezelő) által alkalmazott adatvédelmi, adatkezelési elveit és adatvédelmi, adatkezelési politikáját.

Az Adatkezelő kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelése során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek, az egyéb jogszabályoknak, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság tevékenysége során kialakult adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően, valamint az adatvédelemhez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat is figyelembe véve járjon el.

Az Adatkezelő a www.euronorm.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) működtetése során a Weboldalra látogatók, a Weboldalon regisztrálók, illetve azon vásárlók, (a továbbiakban együttesen Felhasználó) adatait kezeli.

a Felhasználó által megadott személyes adatok közül az Adatkezelő csak azokat az információkat használja fel, amelyek a Felhasználó azonosításhoz szükségesek annak érdekében, hogy tájékoztatást kaphasson a Weboldal fejlesztéséről, szolgáltatásairól, a Weboldalon elérhető, rendszeresen bővülő kínálatról, valamint az Euronorm hivatalos értesítéseiről.

Az adatkezelés célja látogatói statisztikák készítése saját, belső célra, hírlevél küldése, illetve az Igénybe Vevőkkel való kapcsolattartás. Az adatkezelés célja speciális esetben lehet az Igénybe Vevő által megrendelt kiszállítás pontos elvégzése is.

 

 

2. AZ ADATKEZELŐ ADATAI, ELÉRHETŐSÉGEI

Név: Euronorm 2000 Kft.

Székhely és levelezési cím: 2400 Dunaújváros, Magyar út 41.

Telefonszám: +36 25 787 399

Email cím: info@euronorm.hu

Adatkezelési nyilvántartási szám - hírlevél: NAIH-103626/2016.

Adatkezelési nyilvántartási szám - webáruház: NAIH-103740/2016.

 

3. A KEZELT SZEMÉLYES ADATOK KÖRE

A Weboldal használatához (megtekintéséhez), a böngészéshez nem szükséges megadni adatokat, viszont a Felhasználó dönthet úgy, hogy hírlevélre feliratkozik, regisztrál a rendszerben vagy vásárol.

 

3.1. Regisztrációhoz és vásárláshoz kapcsolódó adatkezelés

A regisztráció során a megrendelés leadásakor felhasználásra kerülő adatok kerülnek bekérésre és rögzítésre kapcsolattartás (egyeztetés), számlázás és csomagkézbesítés miatt.

Személyes adat

 

Adatkezelés célja

Vezetéknév

kötelező

Csomagkézbesítés, számla kiállítás, könyvelés.

Keresztnév

kötelező

Értesítési telefonszám

kötelező

Csomagkézbesítés, kapcsolattartás.

E-mail cím

kötelező

Bejelentkezés a fiókba, kapcsolattartás.

Jelszó

kötelező

Bejelentkezés a fiókba.

Számlázási cím

 

 

  • számlázási név

nem kötelező

Számla kiállítás, könyvelés.

  • ország

kötelező

  • irányítószám

kötelező

  • város

kötelező

  • utca, házszám

kötelező

  • kiegészítő adatok

nem kötelező

  • adószám

nem kötelező

Szállítási cím

 

 

  • számlázási név

nem kötelező

Csomagkézbesítés.

  • ország

kötelező

  • irányítószám

kötelező

  • város

kötelező

  • utca, házszám

kötelező

  • kiegészítő adatok

nem kötelező

  • adószám

nem kötelező

Számla kiállítás, könyvelés.

Feliratkozás hírlevélre

nem kötelező

Tájékoztatás, reklám.

A vásárolt termékek adatai

 

 

  • Termék neve

kötelező

Készletnyilvántartás, csomagkézbesítés, számlakiállítás, könyvelés

  • Rendelt mennyiség

kötelező

  • Ár

kötelező

  • Paraméterek (szín, méret, súly stb.)

kötelező

 

3.2. Hírlevéllel, Személyre szabott hírlevéllel kapcsolatos adatkezelés

www.euronorm.hu oldalon személyre szabott hírlevélre történő feliratkozásra van lehetőség. A lehetőség igénybevételével kapcsolatosan a hírlevélre feliratkozó Felhasználó önkéntes adatszolgáltatás keretében a lentebb meghatározott személyes adatait adja át kezelésre az Adatkezelő részére:

Személyes adat

 

Adatkezelés célja

Keresztnév

nem kötelező

Hírlevél, személyre szabott hírlevél küldése

E-mail cím

kötelező

Hírlevél, személyre szabott hírlevél küldése

 

 

4. AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA, CÉLJA ÉS MÓDJA

4.1. Az adatkezelésre a www.euronorm.hu internetes oldalon (a továbbiakban: Weboldal) található internetes tartalmak a Felhasználó önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a Felhasználó kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az Weboldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint a Felhasználó önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor.

A hozzájárulást a Felhasználó az egyes adatkezelések tekintetében a Weboldal használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

4.2. Az adatkezelés célja a Weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. Az Adatkezelő a Felhasználó által rendelkezésre bocsátott adatokat meghatározott tevékenységekhez kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése, házhoz szállítása, számlázás lehetővé tétele, kapcsolattartás, illetve ha a Felhasználó feliratkozott hírlevélre, akkor hírlevél küldés és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében használja fel.

4.3. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja a statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a Felhasználó jogainak védelme.

4.4. Az Adatkezelő a megadott személyes adatokat az ebben a pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – kizárólag a Felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.

4.5. Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Felhasználó terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

 

4.6. Technikai adatok

A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a Felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az Adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a Felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az Adatkezelő fér hozzá. 

 

4.6.1. Cookie-k

Az Adatkezelő felhívja a Weboldal látogatóinak figyelmét arra, hogy a Weboldal ún. "cookie"-kat, "sütiket" használ annak érdekében, hogy személyre szabott tartalmat szolgáltathasson az igénybe vétel során. A cookie-k nem veszélyesek a számítógépére vagy a felhasználó biztonságára nézve, és a közhiedelemmel ellentétben semmi közük a "trójai" jellegű vírusokhoz. A cookie egyy névtelen látogatóazonosító, egy olyan egyedi, azonosításra, illetve profil-információk tárolására alkalmas jelsorozat, melyet a szerver a Weboldal látogatójának számítógépén helyez el. Az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes a Weboldal látogatóját azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas.

Alkalmazott cookie-k:

  • Alapműködést biztosító cookie-k: olyan sütik, amelyek nélkül a weboldal nélkülözhetetlen szolgáltatásai nem lennének képesek megfelelően működni.
  • Teljesítményt növelő cookie-k: ezen cookie-k információkat gyűjtenek arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt. Például hogy melyek a leggyakrabban látogatott rovatok és a leglátogatottabb cikkek. Ezeket a cookie-kat a felhasználói élmény javításának és fenntartásának érdekében, statisztikai célokra használja fel a weboldal.
  • Funkcionális cookie-k: a cookie-k lehetővé teszik, hogy a weboldal megjegyezzen bizonyos korábban bevitt adatokat.
A cookie-k különböző ideig maradnak a számítógépen: vannak, amelyek a böngésző bezárásával automatikusan törlődnek, vannak, amelyek több hónapig a számítógépen maradnak. A Felhasználó a cookie-k megőrzésére, illetve kezelésükre vonatkozó lehetőségeit a használt eszközök és szoftverek beállításaiban módosíthatja. Ha nem szeretne cookie-kat fogadni, módosíthatja böngészője beállításait úgy, hogy értesítést kapjon a cookie-k érkezésekor, vagy akár teljesen le is tilthatja őket. A már a készülékén lévő cookie-kat is lehetősége van törölni.

A Weboldal böngészéséhez nem szükséges a cookie-k elfogadása, de a vásárlás funkció nem működik, amennyiben a cookie-k elfogadása a böngészőben le van tiltva. A Weboldal használatával a Felhasználó elfogadja, hogy készülékére cookie-fájlok kerülhetnek.

 

4.6.2. Külső adatkezelők

A Google eszközei a Weboldal látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását. A mérési adatok kezeléséről az adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani a Felhasználó részére: https://www.google.com/policies/privacy/

Amennyiben a Felhasználó nem szeretné, hogy a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítsen böngészőjébe kiegészítő bővítményt, amely blokkolja a weboldalba épített mérőkódokat.

 A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben

  • hogyan lehet letiltani a cookie-kat,
  • hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy
  • hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
  • hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

 

 

5. AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA

5.1. A regisztráció során megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak kérelemre történő törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat kérelemre történő törléséig tart. A regisztráció Felhasználó által kezdeményezett törlésére, valamint Adatkezelő általi törlésére bármikor, az Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: ÁSZF) rögzített esetben és módon kerülhet sor.

5.3. Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint a Weboldalon történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket.

5.4. Hírlevél esetén a személyes adatok kezelése a hírlevélről, a 8.4. pontban meghatározott módon történő leiratkozásig tart.

 

 

6. AZ ADATOKAT MEGISMERŐ SZEMÉLYEK KÖRE, ADATTOVÁBBÍTÁS, ADATFELDOLGOZÁS

6.1. Az adatokat elsődlegesen Adatkezelő illetve Adatkezelő belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át.

6.2. Az informatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében az Adatkezelő adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető, fuvarozó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. 

Adatfeldolgozók megnevezése:

Cégnév

Cím

Tevékenység

Metrum-T Bt.

2400 Dunaújváros, Esze Tamás u. 5/a 2/1

könyvelés

Magyar Posta ZRT.

1138. Budapest, Dunavirág u. 2-6.

kézbesítés

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

2351 Alsónémedi

GLS Európa u. 2.

kézbesítés

6.3. Az Euronorm 2000 Kft. a Felhasználók személyes adatait nyomon követhető módon és a jogszabályoknak megfelelően kezeli. A fentieken túl a személyes adatokat harmadik személyeknek csak és kizárólag a Felhasználó hozzájárulása esetén továbbítjuk, és csak hatósági megkeresések esetén adjuk ki.

 

 

7. FELHASZNÁLÓ JOGAI ÉS JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

7.1. A Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni az Adatkezelő által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon.

7.2. Az Adatkezelő a Felhasználó kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá - a Felhasználó személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

Az Adatkezelő - ha belső adatvédelmi felelőssel rendelkezik, a belső adatvédelmi felelős útján - az adatvédelmi incidenssel kapcsolatos intézkedések ellenőrzése, valamint a Felhasználó tájékoztatása céljából nyilvántartást vezet, amely tartalmazza a Felhasználó személyes adatainak körét, az adatvédelmi incidenssel Felhasználók körét és számát, az adatvédelmi incidens időpontját, körülményeit, hatásait és az elhárítására megtett intézkedéseket, valamint az adatkezelést előíró jogszabályban meghatározott egyéb adatokat. 

7.3. Az Euronorm 2000 Kft., mint Adatkezelő arra törekszik, hogy az adatkezeléssel kapcsolatosan esetlegesen felmerülő vitás kérdéseket békés úton rendezze. Erre a Felhasználónak az alábbi módokon biztosít lehetőséget:

Levelezési cím: Euronorm 2000 Kft., 2400 Dunaújváros, Magyar út 41.
Ügyfélszolgálat: elérhetőségek.

 

7.4. a Felhasználó bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Egyes adatait a Felhasználó a Weboldalon maga helyesbítheti; egyéb esetekben Adatkezelő a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Adatkezelő a szükséges időtartamig megőrzi.

7.5. a Felhasználó kérheti továbbá, adatainak zárolását. Az Adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha a Felhasználó ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Felhasználó jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta. 

A helyesbítésről, a zárolásról és a törlésről az Felhasználót, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel a Felhasználó jogos érdekét nem sérti.

Ha az Adatkezelő a Felhasználó helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

a Felhasználó tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen. Adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. 

 

7.6. a Felhasználó az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján

  • Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat vagy
  • Bíróság előtt érvényesítheti jogait.

 

7.7. Amennyiben a Felhasználó szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a Weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, az Adatkezelő jogosult az Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. Az Adatkezelő ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

 

 

8. HÍRLEVÉL, SZEMÉLYRE SZABOTT HÍRLEVÉL

8.1. Az Adatkezelő kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám) e-mail küldésére.

8.2. Az e-mail címek kezelése elsősorban a Felhasználó azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.

8.3. Az Adatkezelő által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF változása esetén a változásokra vonatkozó, valamint az Adatkezelő egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást az Adatkezelő bizonyos esetekben elektronikus formában, e-mailben juttatja el az Felhasználók részére. Az ilyen értesítéseket azonban az Adatkezelő nem használja reklámozási célra.

 

8.4. Hírlevél

A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket az Adatkezelő csak a Felhasználó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A hírlevél direkt marketing elemekkel rendelkezik és reklámot tartalmaz. Adatkezelő a hírlevél igénybevétele során a Felhasználó által megadott adatokat kezeli.

Hírlevél esetében az Adatkezelő, mindaddig kezeli a Felhasználó hírlevél feliratkozása során megadott adatait, ameddig a Felhasználó a hírlevélről le nem iratkozik a hírlevél alján található „Leiratkozás” gombra kattintva vagy nem kéri a levételét a hírlevélre feliratkozók listájából emailben vagy postai úton. Leiratkozás esetén az Adatkezelő további hírleveleivel, ajánlataival nem keresi meg a Felhasználót. A Felhasználó bármikor ingyenesen leiratkozhat a hírlevélről és hozzájárulását visszavonhatja. A regisztrált felhasználóink a személyes oldalukra belépve is bármikor és ingyenes leiratkozhatnak a hírlevélről.

 

8.5. Személyre szabott hírlevél

Az Adatkezelő a Felhasználók személyes adatait,  arra is felhasználhatja, hogy számukra személyes ajánlatokat küldjön, hírlevél formájában. A személyre szabott hírlevél keretében az Adatkezelő a regisztrált és a hírlevélre feliratkozott felhasználók korábbi vásárlásait vizsgálja, és ennek vizsgálata és eredménye alapján, személyre szabott hírlevelet is küldhet a felhasználói számára.

A személyre szabott hírlevélről való leiratkozásra a 8.4. pontban található rendelkezések az irányadók. Amennyiben a Felhasználó leiratkozik a Weboldal hírleveléről, a továbbiakban Személyre szabott hírlevelet sem fog kapni.

 

 

9. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

9.1. Az Adatkezelő rendszere a Felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze a Felhasználó által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más Weboldalok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

9.2. Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat az Adatkezelő az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a Felhasználót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását beszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

9.3. Az Adatkezelő kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.

9.4. Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen Nyilatkozatot a Felhasználók a Weboldal felületén történő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Felhasználónak a Weboldal további használatához el kell fogadnia a módosításokat, az Adatkezelő által, a Weboldalon biztosított módon.


Az Euronorm 2000 Kft. Adatvédelmi Nyilatkozata pdf formátumban letölthető: euronorm_2000_kft_adatvedelmi-nyilatkozat_160822.pdf

Dunaújváros, 2016. augusztus 17.

Ingyenes szállítás

Szállítás Postapontra GLS házhozszállítás

Webáruházunk bármilyen munkaruházat és munkavédelmi eszköz vásárlása esetén ingyenes házhozszállítást bizotsít nettó 50 000 Ft feletti vásárlás felett az ország teljes területére! Részletek a Szállítási információk oldalunkon olvashatók.